Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2981 kJ / 711 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Kräuterrisotto
45 Min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2h
Risotto milanese
35 Min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1h 30min