Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2981 kJ / 711 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Focaccia mit Rosmarin
2u. 30min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 Std.
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min
Risotto
30 min
Gougères
40 min
Sauce Béarnaise
40 min
Tarte provençale
1u. 40min
Risotto milanese
35 min
Risotto alla Milanese
35 min