Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caponata Siciliana
30 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40 min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45 Min
Käse-Oliven-Stangen
1 Std. 50 Min