Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1u. 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Tarte provençale
1u. 40min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 Std.
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 15 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Kürbis-Tarte
2 Std. 35 Min