Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

4.7 159 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
10 Stücke

Malzemeler

  • Hefe (20 g), zerbröselt
    ½ Würfel
  • Wasser
    300 g
  • Honig flüssig
    15 g
  • Weizenmehl Type 550
    550 g
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    70 g
  • Feigen reif, halbiert oder geviertelt
    3 - 4
  • Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)
    70 g
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 8 g
Kalori 1290 kJ / 308 kcal
Yağ 10 g
Lif 2.7 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...