Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
TM6 TM5

Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

4.7 (134 değerlendirme)

Malzemeler

  • ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
  • 300 g Wasser
  • 15 g Honig, flüssig
  • 550 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz
  • 70 g Olivenöl
  • 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
  • 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
  • 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Besin Değeri
şuna göre 1 Stück
Kalori
1290 kJ / 308 kcal
Protein
8 g
Karbonhidrat
45 g
Yağ
10 g
Lif
2.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler