Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (isteğe bağlı)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Tostadas met kip
40min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Balletjes in Spaanse saus
55 dk