Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 381 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Francesinha
1h
Bacalhau com vinho do Porto
45 Min
Raia com molho de pitau
45 Min
Frango na púcara
50 Min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 Min
Carne de porco à alentejana
2hod. 30min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Polvo à lagareiro
1h 30min
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min