Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 381 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau à Zé do Pipo
1 Std.
Rancho
2 Std. 45 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Polvo à moda do Minho
50 Min
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45 Min
Frango com molho de leitão
1 Std.
Polvo à lagareiro
1h 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min
Gambas salteadas
20min
Francesinha
1 Std.