Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g coentros
- 50 g azeite
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 300 g arroz agulha lavado
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 morcela de sangue s/ pele cortada em pedaços (300 g aprox.)
- 250 g feijão-branco cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de enchidos e feijão
35 Min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 Min
Massa guisada com carne
45 Min
Arroz de tomate
30 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Arroz de bacalhau
30 Min
Arroz de marisco enlatado
25 Min
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Arroz de vitela com legumes
50 Min
Arroz com cenoura e ervilhas
30 Min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min