Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 989 kJ / 235 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 min
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Soupe de lentilles corail
40 min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min