Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 989 kJ / 235 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Mouliné de lentilles corail à l'indienne
45 min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Soupe de lentilles corail
40 Min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10 min