Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de petits pois
40min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30min
Velouté de petits pois et feta
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min