Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
veya 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1j 25 menit
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Coniglio alla siciliana
1j 20 menit
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Coniglio in porchetta
1j 20 menit
Coniglio alla ligure
3h 20 min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min