Uyumlu sürümler
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di aceto di vino rosso
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di lamponi
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
- 70 g di carote
- 30 g di gambo di sedano
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
- 200 g di anguria a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo agli agrumi
1h
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Polpo al vino rosso
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Moscardini al limone
30 min