Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de panais
- 200 g de lait entier, de préférence
- 400 g d'eau
- du sel
- 40 g de noisettes entières
- 50 g de crème liquide entière
- 2 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 797 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Soupe de panais
35min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Crème de butternut au chorizo
30min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min