Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de panais
- 200 g de lait entier, de préférence
- 400 g d'eau
- du sel
- 40 g de noisettes entières
- 50 g de crème liquide entière
- 2 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 797 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Soupe de panais
35min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de topinambour
45min
Crème de butternut aux châtaignes
35min