Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 rote Paprika (à 300 g), geviertelt
- 2 Auberginen, klein (à 250 g), halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Tomatenmark
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 EL Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Auberginenpüree
30min
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20min
Auberginenpüree
1h 30min
Auberginen-Tomaten-Pesto
25min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4sa 10 dk
Möhrenaufstrich
25min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min