Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fladenbrot - Pide
1h 50min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30 min.
Sesam-Baguette
1h 30 min.
Safraneis mit Pistazie
3h 20min
Sesamkringel - Simit
2h 10min
Kürbisbrot
2h 30 min.
Auberginen-Dip
50 min
Zatar
15min
Türkisches Fladenbrot
2h 10min
Koftas in Tahin-Sauce
50 min
Amerikanische Bagels
2h