Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguettes
15h
Paprika-Dip
50min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20 min.
Koriander-Falafeln
40 min
Falafel mit Gurkendip
9 Std. 40 Min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50min
Sheek Kebab
1h 10 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1hod. 30min
Hummus aus dicken Bohnen
1hod. 15min
Sesam-Baguette
1hod. 30min
Kurkuma-Möhren-Dip
5 Min