Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipolla rossa di Tropea
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati
- 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1213.2 kJ / 295 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Soufflé al Castelmagno
55min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40 Min
Capesante gratinate
30 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Gazpacho prosciutto e melone
2hod. 10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Cocktail Hugo
25 Std. 10 Min