Cihazlar ve Aksesuarlar
金沙竹筍
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
鹹蛋3 顆
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)400 克
-
糖½ 茶匙
-
蔥 切蔥花20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.6 g
Kalori
438 kJ /
104.8 kcal
Yağ
6.3 g
Lif
2.2 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
30分鐘快煮餐
11 Tarif
Tayvan
Tayvan