Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1060 g di acqua
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 500 g di filetti di pesce bianco, senza pelle, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 4 cm di radice fresca di zenzero, pelata
- 3 spicchi di aglio
- 2 - 4 peperoncini verdi freschi, piccoli, privati dei semi a piacere
- 10 - 12 foglie di curry fresche
- 1 cucchiaio di pasta di tamarindo
- 100 g di crema di cocco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 foglie di pandano (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 896 kJ / 213 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Noodles con verdure al curry
35 min
Lenticchie all'indiana
35 min
Ala hodi (Patate al curry)
40 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Gazpacho indiano
2h 10 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min