Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min