Cihazlar ve Aksesuarlar
蕃茄奶醬燉雞
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油10 克
-
罐裝番茄碎300 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
-
乾燥迷迭香¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ 茶匙
-
櫛瓜 切塊(約2公分)150 克
-
帕瑪森起士粉30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
27.2 g
Kalori
1579.2 kJ /
377.8 kcal
Yağ
25.2 g
Lif
3.4 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
肉料理食帖
10 Tarif
Tayvan
Tayvan