Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- 100 克 鮮奶油
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭
- 10 克 橄欖油
- 300 克 罐裝蕃茄碎
- ¼ 茶匙 乾燥巴西利
- ¼ 茶匙 乾燥迷迭香
- ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
- ¼ 茶匙 乾燥馬郁蘭
- 150 克 櫛瓜 ,切塊(約2公分)
- 30 克 帕瑪森起士粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1579.2 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 25.2 g
- Lif
- 3.4 g