![Country-style chicken liver fritters Country-style chicken liver fritters](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CEDE16A7-D4C6-4A89-9177-08AA6240A082/Derivates/4148E379-A670-4873-8070-66D4CFB9281D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 189.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warm cabbage dish
15min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Quark and herb spread
5min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 godz. 10 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Veal pizzaiola
40min
Warm beetroot dish
50min
Far Breton with prunes
2 godz.