Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 189.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Baked pâté
3 Std.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1u. 40min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Sauerkraut soup
50 min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Hungarian goulash
1h 30min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min