Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1287 kJ / 305 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 godz. 15 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min