Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1287 kJ / 305 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Petits pains suédois
16 godz.
Pain de mie aux graines
6 Std.
Brioche parisienne
24h
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche "super bonne"
3 Std.
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min