Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 50 g toucinho cortado em cubos pequenos
- 10 g massa de pimentão
- 3 - 5 pés de poejo, só as folhas
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1200 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 300 g pão alentejano de véspera cortado em fatias muito finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1342.6 kJ / 320.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1139.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1h
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Poejada
45 Min
Arroz-doce
40min
Açorda de tomate
20min
Tomatada
25min
Xarém de sardinha
50 min
Caldo de coentros
1 godz. 20 min
Creme de coentros
30 Min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min