Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 50 g toucinho cortado em cubos pequenos
- 10 g massa de pimentão
- 3 - 5 pés de poejo, só as folhas
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1200 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 300 g pão alentejano de véspera cortado em fatias muito finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1342.6 kJ / 320.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1139.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de bacalhau
30 min
Sopa alentejana
30 min
Escabeche de bacalhau
30 min
Poejada
45p
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
'Sidra'
45p
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Feijão-verde guisado com ovos escalfados
1óra 15p
Sopa de beldroegas e tomate
50p
Sopa de feijão com arroz
50p
Sopa de entulho
1óra 30p
Pasta de alho e coentros
5 Min