Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cabeças de alho (100 g aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 1 baguete de véspera fatiada (14 fatias aprox.)
- 35 g azeite
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 10 pés de tomilho, só as folhas
- 50 g massa tipo argolinhas
- 3 gemas de ovo batidas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1252.8 kJ / 299.4 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 38.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 433.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de amêndoa
45min
Creme de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40min
Sopa da horta
55 min
Creme de feijão-branco
30min
Sopa ribollita
45min
Sopa de grão e linguiça
25 Min
Sopa de grão com alho-francês
45min
Sopa de feijão-branco
25 Min
Sopa de feijão branco e nabiças
50min