Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cabeças de alho (100 g aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 1 baguete de véspera fatiada (14 fatias aprox.)
- 35 g azeite
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 10 pés de tomilho, só as folhas
- 50 g massa tipo argolinhas
- 3 gemas de ovo batidas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1252.8 kJ / 299.4 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 38.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 433.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 min
Creme de couves
50 min.
Sopa da horta
55 Min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Creme de alho
1u. 10min
Sopa de alho
1u. 10min
Sopa de feijão-branco
25 min.
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa primavera
40 Min
Sopa de grão com alho-francês
45 min