Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 150 g Teriyaki-Sauce
- 1 EL schwarze Sesamkörner
- 200 g Reisnudeln, breit (3 mm)
- 1500 g Wasser, kochend heiß
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL Limettensaft
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2366 kJ / 566 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Rindfleisch-Tatar
30min
Pad Thai mit Huhn
20min
Huhn in Curry-Erdnuss-Sauce mit grünem Spargel und Zuckerschoten (Thailand)
1h 30min
Sesam-Lachs mit Soba-Nudel-Salat
30min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Thai-Hähnchen-Bowl
1h
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min