Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
-
1
dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - pangrattato q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta pasqualina
2j 5 menit
Pandolce genovese
1j 30 menit
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Torta alle bietole
3sa
Torta salata ai porri e cumino nero
1j 20 menit
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Tortino di fagiolini e patate
1j 30 menit
Pansoti in salsa di noci
2j
Torta di riso salata
2j 10 menit
Torta salata di bietole
1j
Panissa
45 Min
Rabaton
1j