Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro a pezzi
- 400 g di cipolle bianche a fettine
- 40 g di farina tipo 00
-
700
g di brodo vegetale bollente
veya 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2248 kJ / 537 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 36.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1sa
Crema di porri gratinata
50 dk
Crema di cavolo nero e cannellini
50 dk
Zuppa di cipolle alla francese
5小时 30 分钟
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Porri in crema delicata
35 dk
Ribollita
2h 30min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 dk
Zuppa di cipolle di Cannara
1sa
Zuppa di cipolle
1sa