Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Crema di ceci con vongole
40min
Moscardini al limone
30 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Anelli di totano in umido
30 Min
Insalata di calamari e pesche
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie in zimino
40min
Calamari alla napoletana
40min