Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Insalata di calamari e pesche
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30min