Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Anelli di totano in umido
30 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Moscardini al limone
30 min
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h