Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (isteğe bağlı)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Favata sarda
1小时
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Pollo alla Marengo
1小时
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Plumcake ai marroni
1小时
Zabaione al sidro
15 Min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Torta brulée
11h
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min