Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 50 g di speck Alto Adige IGP a fettine o cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di verza a listarelle (1-2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di gorgonzola dolce a pezzi
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b.
Pasta
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Karbonhidrat
- 50.4 g
- Yağ
- 36.6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55 min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2h
Rosette al radicchio
2h
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1 Std. 30 Min
Lasagne valtellinesi
2h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min