Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Pesce spada all'arancia
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Cernia con salsa mediterranea
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min