Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 31.5 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini tart tatin
3 Std.
Erbazzone reggiano
2 Std.
Happy sun beach
10 Min
Elisir del tempo
10 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35 Min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 Min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min