Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Misoshiru (sopa miso)
15min
Sopa miso
40min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1h 20min
Sopa de pollo asiática
45 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Sopa de setas
35min
Sopa Thenthuk
1h
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Sopa de habas
2 Std.