Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tartaresauce
- 1 Bund Petersilie (20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 hartgekochte Eier
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL grobkörniger Senf
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
Knusperli
- 200 g Bier
- 160 g Weissmehl
- 1 ¼ TL Salz
- 50 g Butter
- ¼ TL weisser Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 EL Weissmehl
- 1 Bio-Zitrone, in Schnitzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4600 kJ / 1098.9 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 95.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schinkengipfeli
35 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Risotto milanese
30 min
Knöpfli
50min
Bündner Capuns
35 min
Munder Safranrisotto
45 min
Chügelipastetli
30 min