Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marillen Curd
- 100 g Marillen, halbiert und entsteint
- 100 g Zucker, fein
- 2 Eier (Größe M)
- 130 g Butter, in Stücken
- 25 g Wasser
- 25 g Zitronensaft
- 1 Msp. Salz
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
Mürbteig und Fertigstellung
- 75 g Marzipanrohmasse
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 175 g Weizenmehl, glatt
- 75 g Zucker, fein
- ½ TL Backpulver
- 1 Ei (Größe M)
- 80 g Frischkäse
- 80 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 - 3 Marillen, in Spalten
- Minzeblättchen, frisch, zum Dekorieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Sacher-Gugls
1 godz. 30 min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2h 20min
Marillen-Curd
35 Min
Osterpinzen
2h 50min
Frozen Yoghurt im Keksschüsserl
2 godz. 10 min
Fruchtige Marillentarte
4h
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2 godz. 55 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min