Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzateig
- 325 g Wasser, kalt
- 500 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 5 g frische Germ
- 10 g Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- Rapsöl zum Einfetten
- 250 g Ricotta
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- 50 g Parmesan, geraspelt
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 150 g Feta, in Würfeln
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 4 EL Olivenöl zum Beträufeln
- 200 g Schinken, in Scheiben
- 1 - 2 EL Rosmarin, frisch, Nadeln fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2286 kJ / 546 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1366 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 Std.
Käse-Omelette mit Spinat
30 min
Spinatschnecke
1h 30 min
Buchteln mit Powidl
2h 20 min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40 Min
Weizenbrot Betty
4 Std. 35 Min
Gewürz-Zwillinge
16h 30min
Pitabrote
2 Std.
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Pizza Prosciutto
35 Min
Gotl-Zopf
2 godz. 15 min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min