Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¾ TL Kardamom
- ¾ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, entkernt, in Stücken
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kurkuma
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (5 cm)
- 200 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (4 cm)
- 50 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1908 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Curry von Wurzelgemüsen
1h
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Kichererbsencurry
45 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 Min
Linsen-Spinat-Curry
40 Min