Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (isteğe bağlı)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1166 kJ / 277 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 16.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 dk
Linsen-Tomaten-Suppe
30 dk
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Chana Masala
45 dk
Kidneybohnen-Curry
30 dk
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 dk
Orientalischer Linseneintopf
35min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 dk
Rauchiger Bohneneintopf
30 dk