Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
veya 1 Kresse-Beet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20min
Kokos-Blumenkohl-Suppe
30min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35min
Rote-Bete-Suppe
40min
Brennnessel-Gemüsesuppe mit Gewürz-Croûtons
1h
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Grüne Salatsuppe
40min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min