Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
veya 1 Kresse-Beet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Rote-Bete-Suppe
40min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Möhrensuppe mit Zimt
40min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Zucchinisuppe mit Minze
35min