Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
veya 1 Kresse-Beet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Suppe
40 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10 min
Mandel-Blumenkohl-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 menit
Zucchinisuppe mit Minze
35 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Grüne Salatsuppe
40 min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min