Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Strüdel all'uva
1 Std.
Peperoni ripieni alla barese
55min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.