Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce tartare
10 Min
Pesto au basilic
10 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1h 40min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 λεπτ.
Vichyssoise au haddock
45min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Pesto à l'ail des ours
10 Min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 λεπτ.
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 λεπτ.