Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Vitello tonnato
25h 30min
Sauce béarnaise
20 min
Risotto aux asperges
45 min
Tempuras de légumes et crevettes
25min
Sauce chimichurri
5min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Fondue asiatique au satay
1 Std. 15 Min
Saltimbocca alla romana
25min
Pesto au basilic
10min
Polpettes siciliennes
1h
Tartare de bœuf
10min