Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin rouge
-
100
g de Porto
veya 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture orange & Campari
1 godz. 35 min
Pesto de basilic
10min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Değerlendirme yok
Vinaigrette aux herbes
15min
Casserole d'asperges
1h 30min
Sauce béarnaise
20 min
Salade de crudités
10min
Soupe au chou
50min
Soupe d'asperges au citron
55min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min
Houmous de betterave rouge
10min