Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di luganega spellata, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 38.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Barolo
30 min
Polenta taragna
1h 15min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Torta paesana
1sa 10 dk
Pizzoccheri
50 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Polenta e bruscitti
2sa 20 dk
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto timo e toma
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min