Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di luganega spellata, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 38.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto alla parmigiana
30min
Polenta e bruscitti
2u. 20min
Risotto alla milanese
30min
Risotto timo e toma
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto al Barolo
30min
Pizzoccheri
50min
Polenta taragna
1h 15min