Risotto finocchi e zafferano
TM31 TM5 TM6

Risotto finocchi e zafferano

3.4 (105 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g di finocchi a fettine sottili
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 850 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano
  • 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
    veya 1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1355 kJ / 324 kcal
Protein
4.8 g
Karbonhidrat
50.3 g
Yağ
12.9 g
Lif
1.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler