Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1419.3 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 16.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min
Risotto alle erbe aromatiche
35 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto alla campagnola
30 Min