Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di arachidi pelate al naturale
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pomodoro a pezzi
- 400 g di latte di cocco
- 2 peperoncini rossi piccanti, freschi a fettine
- 1 cucchiaino di sale
-
400
g di foglie di zucca, a listarelle (0.5 cm)
veya 400 g di friarielli, a listarelle (0.5 cm) - 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Torta rustica di pere
2h
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Pasticcio di agnello e purea di patate
1 godz. 40 min
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Pasta fresca al cacao
1h 10min
Torta paesana
1h 10min
Tom Yum tailandese
45 min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10h 30min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min