Uyumlu sürümler
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
veya 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika
-
1
tbsp butter
veya 1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
veya 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Octopus and Potato Salad
40min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Sautéed turkey cubes
15 Min
Rustic bread
2 Std.
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Potato goulash
1h
Lemon chicken
50min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
Stewed vegetables
45 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min