Cihazlar ve Aksesuarlar
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
-
yellow onion halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove (isteğe bağlı)1
-
olive oil1 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided25 oz
-
water21 oz
-
salt divided2 ½ tsp
-
potatoes sliced (½ in.)14 oz
-
17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)17 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (isteğe bağlı)½ tsp
-
1 tbsp fresh creambutter (isteğe bağlı)1 tbsp
Mustard Sauce
-
2 oz heavy whipping creamcream cheese2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (isteğe bağlı) from large egg1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
37 g
Kalori
1745 kJ /
417 kcal
Yağ
16 g
Lif
6.2 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The basic cookbook
177 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Keto Blackberry Detox Water
15 dk
Sautéing Red Pepper with Onions
Değerlendirme yok
Arroz con leche (Rice Pudding)
3sa
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1sa 50 dk
Steamed Peppers
25 dk
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 dk
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1sa 25 dk
Chicken with bulgur and vegetables
3sa 5 dk
Polenta
1sa
Pizza Diavola
1sa 30 dk
Steaks with Mushroom Risotto
40 dk
Oatmeal
15 dk