Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut into pieces (¾ in.)
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 82.3 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1088.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Beef Stroganoff
1h
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Pork Pilaf
45 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min