Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
veya 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Basil Pesto
10 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Fish Tacos
45min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Lentil Salad
35min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Caesar Salad
30 min