Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
veya 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Golden Beet Gazpacho
50 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Dairy Free Tzatziki
15 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min