Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g aneto
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g)
- 150 g água
- 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g queijo feta cortado em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1h
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Pão de alecrim e feta
25min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
Polenta de abóbora
45min
Chamuças de batata e coentros
45min
Pães de centeio
2j 10 menit
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1h 15min
Soufflé de cenoura e salsa
1h 20min
Tabule com tomate e hortelã
1h
Creme de brócolos e queijo camembert
45min
Risoto à milanesa
25min