Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1724 kJ / 415 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Courgettes farcies
45 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Gratin de courgette aux lardons
40min
Chou-fleur en soufflé
55 min
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1h 5min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Endives au jambon
1h 15 min.
Courgette au jambon
1 godz.