Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g / 9 g
- Yağ
- 11 g / 11 g
Alternatif tarifler
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Welsh rarebit
30min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Velouté d'endive
35min