Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porce
- Kalori
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kedlubnová polévka
35min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Gulášová polévka s balzamikem
1u. 30min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Pomerančový curd
35min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Hrachová krémová polévka
25min
Turecká nevěstina polévka
50min