Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porce
- Kalori
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min.
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Turecká nevěstina polévka
50 min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1u. 10min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 min
Rajčatová krémová polévka
30 Min